دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۲:۳۲ |
چغرتمه

چغرتمه

مواد لازم (برای ۴ نفر):

  • مرغ: ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • آب لیمو یا آب نارنج یا آبغوره به میزان لازم
  • رب گوجه: ۱ قاشق
  • نمک وزردچوبه، دارچین وفلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

مرغ را باکمی آب، نمک، زردچوبه وپیازی که نگینی یا خلالی کرده ایم می گذاریم بپزد.وقتی پخت، یک ا ستکان آ ب مرغ را جدا کرده در کاسه ای کنار می گذاریم. استخوان های مرغ را جدا می کنیم وبه تکه های مربعی یا مستطیلی خرد می کنیم.

یک قاشق رب رادر تابه ای ریخته با کمی روغن، زرذچوبه، دارچین وفلفل سیاه تفت می دهیم.مرغ ها ی تکه شده را به آن اضافه کرده در کمی روغن سرخ می کنیم تامزه اش بهتر شود و بعد آب مرغ را که کنار گذاشته ایم به آن اضافه می کنیم. آب نارنج رابه مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تاچند جوش بزند. سپس ۲ عدد تخم مرغ را در کاسه ای جدا با چنگال می زنیم و داخل آن می ریزیم.و می گذاریم تا خودش را بگیرد. خورشت آماده است.


منبع: seeiran