
جعفری قورمه را با قورمه سبزی اشتباه نگیرید. این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانیهاست.
مواد اولیه:
- جعفری و تره: 500 گرم
- گوشت: 250 گرم
- لوبیا چشمبلبلی: 100 گرم
- رب گوجهفرنگی و آبغوره: از هر کدام دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا میگذاریم بپزد.
سبزی را شسته پس از این که آب آن کشیده شد خرد میکنیم.
سپس با روغن به آرامی سرخ کرده و هر چند دقیقه یکبار سبزی را هم میزنیم.
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم.
پس از این که سبزی سرخ شد رب گوجهفرنگی و آبغوره را داخل سبزی میریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و میگذاریم به مدت 20 دقیقه غذا جا بیفتد.
منبع: seeiran