سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۸:۴۹ |
جعفری قورمه گیلانی

جعفری قورمه را با قورمه ‌سبزی اشتباه نگیرید. این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانی‌هاست.

جعفری قورمه گیلانی

مواد اولیه:

  • جعفری و تره: 500 گرم
  • گوشت: 250 گرم
  • لوبیا چشم‌بلبلی: 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره: از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا می‌گذاریم بپزد.

سبزی را شسته پس از این که آب آن کشیده شد خرد می‌کنیم.

سپس با روغن به آرامی سرخ کرده و هر چند دقیقه یک‌بار سبزی را هم می‌زنیم.

نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم.

پس از این که سبزی سرخ شد رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره را داخل سبزی می‌ریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت 20 دقیقه غذا جا بیفتد.


منبع: seeiran