سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۷:۱۹ |
کلوچه کاشان

کلوچه کاشان شیرینی منحصر بفردی است که از سه نسل پیش در کاشان تهیه می شود. این کلوچه بی مغز رو با آرد سبوس دار تهیه می کنند و آرد آنرا در آسیابهای آبی آماده می کنند. کلوچه سنتی کاشان ماندگاری بالا داره و خیلی هم مقوی می باشد.

برای تهیه این کلوچه، آرد کلوچه وشکر که قبلا با آب مخلوط شده رو با روغن حیوانی یا گیاهی مخلوط کرده در دستگاه همزن میریزند تا خمیر بشود و مغز پسته روی آن می ریزند و قالب می زنند و روی آنرا تزیین می کنند و در کوره ۱۵۰تا ۲۰ دقیقه حرارت میدند.این کلوچه همراه با پشمک خورده می شود و آداب خاصی هم دارد که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست.

کلوچه کاشان


منبع: seeiran