
کلوچه خرمایی یکی از شیرینی های مخصوص و محلی مردم سیستان (زابل) میباشد که از سال های قدیم تا به امروز در بین سیستانیها پخت آن رواج داشته و دارد. کلوچه زابلی در ماه اسفند پخت شده و در ایام نوروز مورد استفاده و پذیرایی برای میهمانان قرار می گیرد که البته در سالهای جدید این شیرینی در تمام فصول سال پخت شده و در نانوایی ها و مرکز پخت مخصوص این شیرینی یافت می شود. بعضی از این کلوچه ها خرمایی و بعضی نیز بدون خرما میباشد.
مواد لازم برای تهیه کلوچه محلی خرمایی:
- آرد
- روغن
- خمیر مایه
- سیاه دانه
- رازیانه
- خرما
همچنین قدیم این کلوچه در تنور پخت می شد اما امروزه در تنور گازی و یا فر پخت می شود.
منبع: seeiran