چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۷:۱۰ |
ته چین فیروز کوهی

این غذا بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ است و با یک‌بار امتحان در برنامه غذایی شما جای خود را باز می‌کند.

ته چین فیروز کوهی

مواد اولیه:

  • برنج: چهار پیمانه
  • سبزی‌پلو: 500 گرم
  • گوشت گوسفندی: سردست 250 گرم
  • چغندر: یک تا دو عدد
  • هویج: دو عدد
  • قیسی زردآلو: نصف پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • گَردِ لیمو: دو قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم.

پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیم‌پز شود.

برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی را شسته و خیس می‌کنیم.

مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم.

گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گرد لیمو می‌پاشیم.

چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه ریخته شود.

قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.


منبع: seeiran