
کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی از آن استفاده میکنند.
مواد لازم:
- آرد 300 گرم
- شکر 210 گرم
- روغن مایع برای ساده 150 گرم
- ماست 200 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- بکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
- نمک میوه 1 قاشق سوپ خوری سر خالی
- وانیل 8/1 یک هشتم قاشق چای خوری
- اسانس پرتغالی یک قطره
- کنجد برای تزئین روی کیک و قالب مخصوص یزدی
روش پخت
ابتدا تخم مرغها را شکسته و شکر را به آن اضافه کرده و به صورتی که بافتهای تخم مرغ از هم جدا شود و با شکرمخلوط شود با همزن دستی هم میزنیم. بعد ماست و بکینگ پودر و نمک میوه و وانیل و اسانس و روغن را اضافه کرده و هم میزنیم. در مرحله بعد آرد را که الک شده اضافه میکنیم اما نیاید خمیر آماده شده را زیاد به هم زدن به قدری هم زده شود که آرد به خوبی و به صورت صاف در آن مخلوط شود. این کیک را اگر زیاد به هم بزنیم سفت مس شود.
در مرحله آخر کاسههای یزدی که کپسولی داخل آن قرار دادیم را به اندازه ای که یک سوم آنها خالی باشد مواد آماده را داخل آنها میریزیم و روی آن را کنجد میریزم. و در فر قرار میدهیم.
درجه حرارت فر 230 درجه سانتی گراد و مدت زمان پخت 25 الی 30 دقیقه است.
منبع: seeiran