شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۶:۴۷ |
كوكوي بادنجان

كوكوي بادنجان

مواد اولیه:

  • سينه مرغ 250 گرم
  • پياز ريز خردشده و روغن و کدو خرد شده از هر کدام نصف پيمانه
  • فلفل دلمه‌اي سبز و قرمز خردشده يك پيمانه
  • بادنجان خردشده دو عدد
  • تخم‌مرغ پنج تا شش عدد
  • نمك، فلفل و دارچين به ميزان لازم

طرز تهيه

تورو خدا به من نگوييد كوكوي بادنجان ديگر چه صيغه‌اي است، غذا كم‌آورديد و غذاهاي اجق وجق درست مي‌كنيد، اين كوكو به يك شرط خيلي خوشمزه مي‌شود، آن هم اين‌كه بادنجان و كدو را با هم مخلوط كنيد، چه شود؟ مي‌خنديد، نه عزيز من نخند، بخور و بعد اگر خواستي بخند، اين كوكو از اون كوكوهاي خوشمزه جهاني است.

براي تهيه كوكوي بادنجان، سينه مرغ را نگيني (چهار گوش) خرد كرده و با دو قاشق غذاخوري روغن، نمك و فلفل مخلوط كرده و دو ساعت در يخچال مي‌گذاريم. پياز را با چهار قاشق سوپخوري روغن روي حرارت تفت مي‌دهيم تا نرم و شفاف شود. سينه مرغ را اضافه مي‌كنيم و دو دقيقه تفت مي‌دهيم سپس فلفل دلمه‌اي را مي‌افزاييم. كدو، بادنجان و سير را اضافه كرده و كمي نمك و فلفل زده مواد را از روي حرارت برداشته و دارچين مي‌زنيم. زماني كه سرد شد تخم‌مرغ‌ها را افزوده درون تابه‌اي كه در آن روغن ريخته و داغ شده کوکو را سرخ مي‌كنيم.


منبع: ویسپی مگ