شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۸:۱۸ |
كوكو ماهي دودي

كوكو ماهي دودي

مواد اولیه:

  • ماهي دودي فيله شده يك پيمانه
  • تخم‌مرغ چهار يا پنج عدد
  • آب زعفران يك قاشق غذاخوري
  • پودر سير يك قاشق چايخوري
  • نمك، فلفل و  زردچوبه به ميزان لازم
  • روغن به ميزان لازم

طرز تهيه

ابتدا ماهي دودي را با شعله‌پخش‌كن روي حرارت قرار مي‌دهيم تا تمام اطراف آن (مانند بادنجان كبابي)، كباب شود. سپس پوست ماهي را كاملا گرفته و گوشت آن را از استخوان جدا مي‌كنيم. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شکسته نمك، فلفل و زردچوبه را به همراه آب زعفران و پودر سير به آن افزوده و كاملا هم مي‌زنيم.

فيله ماهي دودي را نيز به اين مواد اضافه كرده و كاملا هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود. در تابه كمي روغن مي‌ريزيم و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا كمي داغ شود. سپس مايه كوكو را در تابه ريخته و در تابه را مي‌بنديم تا كوكو سرخ شود وقتي يك طرف آن طلايي شد كوكو را برمي‌گردانيم تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود سپس به دلخواه تزيين مي‌کنيم.


منبع: ویسپی مگ