جمعه ۱۷ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۳:۱۰ |
كوكو سيب زميني و ذرت
كوكو سيب زميني و ذرت

مواد اولیه:

  • سيب‌زميني: 350 گرم
  • ذرت: 200 گرم
  • تخم‌مرغ زده شده: يك عدد
  • پنير گودا: 60 گرم
  • گوجه‌فرنگي: دو عدد
  • جعفري: دو شاخه
  • تخم‌مرغ: دو تا چهار عدد
  • روغن: دو قاشق غذاخوري
  • پياز خلال شده: يك عدد
  • سير خرد شده: يك حبه
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه

يك قاشق از روغن را در تابه ريخته، سير و پياز را اضافه كرده و به آرامي تفت مي‌دهيم تا كمي نرم شوند. سپس سيب‌زميني ‌ها را درشت رنده كرده و در يك ظرف به همراه ذرت، تخم‌مرغ زده شده، نمك و فلفل مخلوط مي‌‌كنيم. سير و پياز داغ را نيز به مواد مي‌افزاييم. باقيمانده روغن را در يك تابه حرارت داده و مخلوط سيب‌زميني را به دو قسمت تقسيم كرده و درون تابه مي‌ريزيم. كوكوها را به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم پخته تا طلايي رنگ و مغزپخت شوند.
(كوكوها را مي‌توان به كمك كاردك نگه داشته تا به هم نچسبند) پنير را روي كوكوها پاشيده و تابه را در فري كه از قبل گرم شده گذاشته و گريل را روشن مي‌كنيم تا طلايي شوند. درهمين فاصله يك يا دو عدد تخم‌مرغ براي هر نفر آب‌پز كرده، كوكوهاي آماده شده را در ظرف سرو چيده سپس برش‌هاي تخم‌مرغ و گوجه‌فرنگي روي آن قرار داده و با برگ جعفري تزيين مي‌نماييم.

منبع: ویسپی مگ