
مواد لازم براي چهار تا شش نفر:
- سبزي كوكو پاك كرده: 250 گرم
- تخممرغ: چهار عدد
- قارچ: 250 گرم
- پنير موزارلا: 150 گرم
- پياز سرخ شده: دو قاشق سوپخوري
- نمك: نصف قاشق چايخوري
- آبليمو: دو قاشق سوپخوري
- سير له شده: يك حبه
- روغن براي سرخ كردن: چهار قاشق سوپخوري
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
سبزي را شسته و خرد ميكنيم. قارچها را هم شسته، اسلايس نموده و درون تابهاي داغ كمي روغن ريخته و قارچها را تفت ميدهيم. آبليمو را هم جهت جلوگيري از سياه شدن قارچ به آن اضافه ميكنيم. پياز و سير را هم به آن اضافه كرده و به تفت دادن ادامه ميدهيم تا جايي كه قارچ آب نداشته باشد.
تخممرغها را خوب زده، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه ميكنيم. ميتوانيم يك قاشق سوپخوري آرد هم به سبزي اضافه كرده و بعد به مايه تخممرغ اضافه كنيم، سپس مواد را هم زده تا يكدست شود.
درون يك تابه روغن ريخته، پس از داغ شدن مايه كوكو را به آن اضافه ميكنيم، براي اين كار مايه كوكو بهتر است نازك ريخته شود. حرارت را كم كرده و در ظرف را ميگذاريم، يك طرف آن كه خودش را گرفت، كوكو را كامل برگردانده تا طرف ديگر آن هم بسته شود. لازم به ذكر است اين كوكو نبايد زياد سرخ شود، چون خشك شده و نميتوان آن را دولا كرد. كوكو را روي يك كاغذ روغني قرار داده و كاغذ را روي يك حوله قرار ميدهيم تا كمي نرم شود، سپس مايه قارچ و پياز را وسط كوكو قرار داده، پنير را به آن اضافه كرده و كوكو را از وسط تا ميكنيم. بهتر است با كمك حوله و كاغذ اين كار انجام شود، سپس آن را به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم تا پنير آب شود.
پس از خارج كردن از فر، كوكو را درون ظرف موردنظر كشيده و اطراف آن را با هر نوع سبزي كه دوست داريم تزيين ميكنيم. وقتي اين كوكو را برش ميزنيم لايههاي قارچ و پنير وسط آن به رنگ سفيد و اطرافش به رنگ سبز ميباشد.
منبع: ویسپی مگ