
مواد اولیه:
- مرغ نصف يك عدد
- پياز بزرگ سرخشده چهار عدد
- ماست چكيده دو قاشق غذاخوري
- رب گوجهفرنگي سه قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل و روغن و آبغوره به ميزان لازم
- تخممرغ شش عدد
طرزتهيه
كوكوي بادكوبه غذايي از كشور روسيه است كه در حال حاضر در مناطق گيلان و مازندران طبخ ميشود و مردمان شهرهاي شمالي كشور اين غذاي خوشمزه را براي مهمانيهاي رسمي درست ميكنند. براي تهيه كوكو بادكوبهاي مرغ را پخته و پس از ريشريش كردن با پياز داغ، ماست و تخممرغ مخلوط ميكنيم.
به مواد نمك و فلفل افزوده و آن را در تابه سرخ مينماييم. سپس رب را با آبغوره در روغن تفت داده يك ليوان آب مرغ و يك ليوان آب در آن ميريزيم تا بجوشد. پس از اينكه كوكوها سرخ شد، آن را برش زده و به مدت 15 دقيقه در اين سس به آرامي ميجوشانيم. اين كوكوي خوشمزه را با ماست چكيده و گوجهفرنگي تزيين كرده سرو نماييد.
منبع: ویسپی مگ