یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۱:۳۶ |
گل در چمن

گل در چمن

مواد اولیه:

  • گوشت مغز ران گوساله: 500 گرم
  • پاچه باقلا يا  لوبيا چيتي: يك و نيم كيلوگرم
  • شويد: 500 گرم
  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • سير: يك بوته
  • زردچوبه، نمك، فلفل و روغن: به ميزان لازم

طرز تهيه

گوشت را شسته و قطعه قطعه مي‌كنيم و در كمي روغن سرخ كرده و با دو، سه ليوان آب مي‌گذاريم تا پخته شود. وقتي كه كاملا پخت و آبش كم شد پاچه باقلاي تازه يا لوبيا چيتي را از پوست جدا كرده و شويد را تميز و ريز خرد مي‌كنيم. سير را هم پوست كنده و خرد مي‌كنيم آنگاه پاچه باقلا، شويد، سير و زردچوبه را با كمي روغن تفت داده و به گوشت پخته شده اضافه مي‌نماييم و با حرارت ملايم مي‌گذاريم تا پخته شود و جا بيفتد. بعد تخم‌مرغ‌ها را در آن شكسته مي‌گذاريم تا تخم‌مرغ ببندد.

نمك و فلفل زده حرارت را ملايم مي‌‌كنيم تا پخته شود ولي له نشود. مي‌توان اين غذا را با نان و برنج كته شده مصرف كرد.

نكته: پاچه باقلا در استان گيلان به وفور يافت مي‌شود و جزو حبوبات محلي اين استان مي‌‌باشد.


منبع: ویسپی مگ