
مواد اولیه:
- گوشت مغز ران گوساله: 500 گرم
- پاچه باقلا يا لوبيا چيتي: يك و نيم كيلوگرم
- شويد: 500 گرم
- تخممرغ: سه عدد
- سير: يك بوته
- زردچوبه، نمك، فلفل و روغن: به ميزان لازم
طرز تهيه
گوشت را شسته و قطعه قطعه ميكنيم و در كمي روغن سرخ كرده و با دو، سه ليوان آب ميگذاريم تا پخته شود. وقتي كه كاملا پخت و آبش كم شد پاچه باقلاي تازه يا لوبيا چيتي را از پوست جدا كرده و شويد را تميز و ريز خرد ميكنيم. سير را هم پوست كنده و خرد ميكنيم آنگاه پاچه باقلا، شويد، سير و زردچوبه را با كمي روغن تفت داده و به گوشت پخته شده اضافه مينماييم و با حرارت ملايم ميگذاريم تا پخته شود و جا بيفتد. بعد تخممرغها را در آن شكسته ميگذاريم تا تخممرغ ببندد.
نمك و فلفل زده حرارت را ملايم ميكنيم تا پخته شود ولي له نشود. ميتوان اين غذا را با نان و برنج كته شده مصرف كرد.
نكته: پاچه باقلا در استان گيلان به وفور يافت ميشود و جزو حبوبات محلي اين استان ميباشد.
منبع: ویسپی مگ