شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۱:۱۰ |
گراتن بروکلی

گراتن بروکلی

مواد لازم:

  • بروکلی: 1کیلو گرم
  • کره: 50گرم
  • آرد سفید : 2قاشق غذاخوری
  • شیر: 2لیوان
  • خامه: 100گرم
  • پنیر گرویر رنده شده: 150 گرم
  • نمک و فلفل: بمقدار کافی
  • جوش شیرین: 1/3 قاشق چایخوری

طرز تهیه

ظرفی را پر از آب کرده یک قاشق نمک و جوش شیرین را در آن ریخته بروکلی را به صورت گلهای کوچک خرد می کنیم. ساقهای آنرا هم خرد کرده و پس از شستن در آبجوش می ریزیم. با حرارت ملایم آنرا می پزیم تا کمی پخته شود اما له نشود و در آبکش ریخته تا آب آن برود. سپس آرد و کره را در ظرفی تفت می دهیم تا طلایی شود. شیر را به آرامی به آن اضافه می کنیم تا سس غلیظ شود.

کمی نمک به آن اضافه نموده خامه را هم به آن اضافه می کنیم. ظرف نسوز گرد که کمی عمق داشته باشد انتخاب می کنیم آنرا چرب کرده مقداری سس کف آن می ریزیم. بروکلی ها را روی آن می چینیم سپس بقیه سس را روی آن می دهیم و پنیر رنده شده را می پاشیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده به مدت 45 دقیقه در پنجره وسط قرار می دهیم تا روی گراتن طلایی شود.گراتن را با همان ظرف سر میز برده و نوش جان کنید.


منبع: ویسپی مگ