شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۸:۰۱ |
گمج کباب

گمج کباب

مواد لازم:

  • گوشت 200 گرم
  • گردو 50 گرم
  • سبزي ( تره، جعفري و گشنيز) يك پيمانه
  • پياز خلالي‌شده نصف پيمانه
  • رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
  • رب انار دو قاشق غذاخوري
  • آب انار دو قاشق غذاخوري
  • آب نصف پيمانه

طرز تهيه

ابتدا گوشت‌ها را مربعي شكل خرد كنيد سپس گردو ساييده شده و سبزي خردشده را به همراه پياز،  رب انار، رب گوجه‌فرنگي و آب انار به گوشت اضافه كنيد و در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و داخل قابلمه يا گمج (ديگ گِلي مخصوص استان گيلان) بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از دو ساعت غذا آماده مي‌شود.


منبع: ویسپی مگ