

مواد لازم:
- فيله گوساله 800 گرم
- رزماري 5 شاخه
- كره 20 گرم
- روغن 4 قاشق غذاخوري
- سير 2 حبه
- سركه يا آبليموي رقيق شده با آّب ، نصف پيمانه
- آّب سبزيجات نيم ليتر
- سيب زميني 1 كيلو
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
4 ساقه از رزماري را دور تا دور گوشت گذاشته و با نخ مخصوص آشپزي آن را ببنديد. در يك قابلمه بزرگ روغن ريخته ، كره را در آن بيندازيد تا آب شود. سپس گوشت را با شعله زياد در آن تفت دهيد. وقتي گوشت كاملا قهوه اي رنگ شد ، حبه سيرها را له كرده و با بقيه رزماري به آن اضافه كنيد. سركه يا آبليمويي كه با آب رقيق شده را مستقيما روي گوشت بريزيد و حدود 2 دقيقه با شعله زياد بگذاريد تا بپزد.
سپس حرارت را كم كرده ، نمك و فلفل را اضافه كنيد. درپوش قابلمه را گذاشته و به مدت يكك ساعت اجازه دهيد بپزد. گاهي گوشت را زير و رو كنيد. اگر مايه درون قابلمه خيلي تبخير شد ،كمي آب سبزيجات در حال جوش به آن اضافه كنيد.
در اين فاصله سيب زميني ها را شسته و پوست بكنيد و به قطعات كوچك خرد كنيد. زماني كه گوشت كاملا پخت، سيب زميني ها را اضافه كرده و بگذاريد با همان حرارت ملايم حدود نيم ساعت ديگر بپزند. در آخر يك يا دو دقيقه شعله را زياد كرده و گوشت و سيب زميني ها را تفت دهيد. سپس به آن نمك زده و بگذاريد حدود ده دقيقه بماند. بعد گوشت را به ورقه هاي نازكي برش داده و به همراه سيب زميني سرو كنيد.
منبع: ویسپی مگ