شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۳:۱۹ |
گوشت بريان با رزماري

گوشت بريان با رزماري

مواد لازم:

  • فيله گوساله 800 گرم
  • رزماري 5 شاخه
  • كره 20 گرم
  • روغن 4 قاشق غذاخوري
  • سير 2 حبه
  • سركه يا آبليموي رقيق شده با آّب ، نصف پيمانه
  • آّب سبزيجات نيم ليتر
  • سيب زميني 1 كيلو
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهیه

4 ساقه از رزماري را دور تا دور گوشت گذاشته و با نخ مخصوص آشپزي آن را ببنديد. در يك قابلمه بزرگ روغن ريخته ، كره را در آن بيندازيد تا آب شود. سپس گوشت را با شعله زياد در آن تفت دهيد. وقتي گوشت كاملا قهوه اي رنگ شد ، حبه سيرها را له كرده و با بقيه رزماري به آن اضافه كنيد. سركه يا آبليمويي كه با آب رقيق شده را مستقيما روي گوشت بريزيد و حدود 2 دقيقه با شعله زياد بگذاريد تا بپزد.

سپس حرارت را كم كرده ، نمك و فلفل را اضافه كنيد. درپوش قابلمه را گذاشته و به مدت يكك ساعت اجازه دهيد بپزد. گاهي گوشت را زير و رو كنيد. اگر مايه درون قابلمه خيلي تبخير شد ،كمي آب سبزيجات در حال جوش به آن اضافه كنيد.

در اين فاصله سيب زميني ها را شسته و پوست بكنيد و به قطعات كوچك خرد كنيد. زماني كه گوشت كاملا پخت، سيب زميني ها را اضافه كرده و بگذاريد با همان حرارت ملايم حدود نيم ساعت ديگر بپزند. در آخر يك يا دو دقيقه شعله را زياد كرده و گوشت و سيب زميني ها را تفت دهيد. سپس به آن نمك زده و بگذاريد حدود ده دقيقه بماند. بعد گوشت را به ورقه هاي نازكي برش داده و به همراه سيب زميني سرو كنيد.


منبع: ویسپی مگ