شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۶:۳۲ |
گوشت گوساله با سس بالزامیک

گوشت گوساله با سس بالزامیک

مواد لازم برای دو نفر:

  • نصف پیمانه سرکه بالزامیک
  • ۱/۳ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • دو قاشق چایخوری روغن زیتون
  • دو تکه استیکی از سردست گوساله (هر کدام ۲۲۵ گرم)

طرز تهیه:

در یک قابلمه کوچک، سرکه را بریزید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و به حالت نیم‌جوش ۵ دقیقه بگذارید بماند تا میزان آن به ¼ پیمانه کاهش بیابد. گوجه فرنگی ها را درون سرکه داغ بریزید.

در این فاصله، چربی های استیک را بگیرید و روی دو طرف آن نمک و فلفل بپاشید و در روغن داغ روی حرارت ملایم ۷ تا ۹ دقیقه سرخ کنید تا پخته شود و آبدار بماند. اگر برشته تر دوست دارید، بیشتر آن را سرخ کنید.

برای سرو، استیک را داخل بشقاب قرار دهید و سس بالزامیک که درست کرده اید را روی آن بریزید. در آخر آویشن بپاشید.


منبع: ویسپی مگ