
مواد لازم (برای ۴ نفر):
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- سوسیس یا ژامبون: ۱۰۰ گرم
- سیر: ۴ حبه
- سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری: ۱۰۰ گرم
- پنیر صبحانه: ۲۰۰ گرم
- گوجهفرنگی: ۳ عدد
- لازانیا یک بسته: ۵۰۰ گرمی
- پیاز کوچک: یک عدد
- تخممرغ: ۲ عدد
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- کره و روغن: به میزان لازم
- سس سفید: یک لیوان
طرز تهیه
ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.
پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.
گوشت را اضافه کرده و گوجهها را فیله کرده و خرد کنید.
ژامبونها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.
تخممرغها را آب پز کرده و حلقهای برش بزنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.
بعد ورقههای تخممرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.
سبزیهای خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.
بعد یک لایه دیگر ورقههای لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.
سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.
منبع: ویسپی مگ