یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۰۹:۳۰ |
لازانیا با تخم مرغ

لازانیا با تخم مرغ

مواد لازم (برای ۴ نفر):

  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • سوسیس یا ژامبون: ۱۰۰ گرم
  • سیر: ۴ حبه
  • سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری: ۱۰۰ گرم
  • پنیر صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
  • لازانیا یک بسته: ۵۰۰ گرمی
  • پیاز کوچک: یک عدد
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • کره و روغن: به میزان لازم
  • سس سفید: یک لیوان

طرز تهیه

ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.

پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.

گوشت را اضافه کرده و گوجه‌ها را فیله کرده و خرد کنید.

ژامبون‌ها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.

تخم‌مرغ‌ها را آب پز کرده و حلقه‌ای برش بزنید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.

بعد ورقه‌های تخم‌مرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.

سبزی‌های خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.

بعد یک لایه دیگر ورقه‌های لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.

سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.


منبع: ویسپی مگ