دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۷:۰۴ |
لازانیا پریماورا

لازانیا پریماورا

مواد لازم:

  • دوازده ورقه لازانیا
  • پنیر رنده شده ماتزارلا
  • پنیر خرد یا رنده شده چدار
  • پنیر پارمسان رنده شده
  • یک عدد فلفل قرمز
  • یک عدد فلفل سبز

سس پریماورا:

  • یک عدد پیاز کوچک قاچ شده
  • چهار حبه سیر ریز شده
  • روغن زیتون
  • یک دوم فنجان قارچ خرد شده
  • یک عدد بادمجان متوسط
  • دو فنجان گوجه خرد شده
  • دو فنجان سس گوجه فرنگی
  • یک فنجان رب گوجه فرنگی
  • ریحان
  • پونه
  • فلفل قرمز له شده
  • برگبو

سس سفید:

دو فنجان پنیر ریکوتا (یا یک و نیم فنجان پنیر سویا و نصف فنجان ماست)یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه بزرگ، سیر و پیاز را در روغن زیتون سرخ کنید تا پیازها شفاف و ترد شوند. قارچ را نیز به آن اضافه کرده و به سرخ کردن ادامه دهید. سپس شعله را کم کرده، گوجه های خرد شده و یک قاشق آب را به آن اضافه کرده، به مدت دو دقیقه بجوشانید، سس گوجه فرنگی، رب گوجه و ادویه ها را به آن افزوده، با چنگال آن را خوب هم بزنید تا تمام رب گوجه فرنگی جذب شود.

روی قابلمه را پوشانده و به مدت 30 دقیقه آن را بجوشانید.در همان حال، پنیر ریکوتا و تخم مرغ را با هم ترکیب کرده، در یخچال بگذارید. فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت داغ کنید، لازانیا را درآب جوش پخته و آبکش کنید. سس به جوش آمده را از روی شعله بردارید.در ابتدا 4 ورقه لازانیا را کف سینی پخت قرار داده، نصف مخلوط ریکوتا را روی آن بریزید  و به طور یکسان پخش کنید.

سپس نصف سس پریماورا را روی آن ریخته، یک سوم پنیر ماتزارلا و یک سوم پنیر چدار را روی آن بریزید. یک بار دیگر این لایه بندی را تکرار کنید. یک لایه دیگر ورقه لازانیا را قرار داده،  روی آن را باقیمانده موزرلا و چدار ریخته و در نهایت روی آنها را پارمسان بریزید. به مدت 45 دقیقه آن را بپزید. قبل از سرو ده دقیقه صبر کنید تا خنک شود.


منبع: ویسپی مگ