
مواد اولیه:
- گوشت چرخکرده: 225 گرم
- پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
- سیر: یک حبه
- لوبیا قرمز پخته شده: دو پیمانه
- آب: سه پیمانه
- سس گوجهفرنگی: 370 میلیلیتر
- ریحان تازه خرد شده: یک قاشق سوپخوری
- آویشن: یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل از هر کدام: قاشق چایخوری
- پنیر گودا و پیتزا رنده شده: دو پیمانه
- تخممرغ زده شده: یک پیمانه
- لازانیا: 12 ورق
- پنیر موتزارلا: دو پیمانه
- پنیر پارمسان: 1/4 پیمانه
طرز تهیه
لوبیا را له و پوره میکنیم. گوشت را به همراه پیاز و سیر ریز خرد شده با حرارت ملایم حدود شش دقیقه تفت میدهیم. (در این مرحله میتوانید کمی روغن به آن اضافه کنید). پوره لوبیا و سس گوجهفرنگی را اضافه کرده، میگذاریم تا با شعله ملایم مواد با هم بپزند و جا بیفتند. پس از آن نمک، فلفل، ریحان و آویشن را اضافه میکنیم. پنیر گودا و تخممرغ را در کاسهای مخلوط مینماییم.
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. ظرف نسوز 32×32 سانتی را چرب کرده و یک پیمانه از سس پنیر و تخممرغ را کف ظرف ریخته، با قاشق کف ظرف پهن میکنیم و چهار ورق لازانیا روی آن قرار داده، سپس از سس لوبیا روی آن پخش کرده و روی آن دوباره کمی سس تخممرغ و پنیر میریزیم و مجددا لازانیا چیده و این کار را برای سه لایه تکرار میکنیم و روی لازانیا را با پنیر موتزارلا و پارمسان میپوشانیم. لازانیا را برای 40 دقیقه در فر میپزیم و پس از خارج کردن از فر، 10 دقیقه خنک کرده و سپس سرو مینماییم.
نکته:
میتوانید به جای گوشت چرخکرده از سویا استفاده کنید تا لازانیا گیاهی داشته باشید.
از ظروف سیلیکونی نیز به جای پیرکس و نسوز میتوانید استفاده کنید.
اگر ریحان تازه در دسترس نبود، معادل یک قاشق چایخوری از ریحان خشک استفاده کنید.
منبع: ویسپی مگ