دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۰:۲۳ |
لازانیا لوبیا قرمز

لازانیا لوبیا قرمز

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ‌کرده: 225 گرم
  • پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
  • سیر: یک حبه
  • لوبیا قرمز پخته شده: دو پیمانه
  • آب: سه پیمانه
  • سس گوجه‌فرنگی: 370 میلی‌لیتر
  • ریحان تازه خرد شده: یک قاشق سوپخوری
  • آویشن: یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل از هر کدام: قاشق چایخوری
  • پنیر گودا و پیتزا رنده شده: دو پیمانه
  • تخم‌مرغ زده شده: یک پیمانه
  • لازانیا: 12 ورق
  • پنیر موتزارلا: دو پیمانه
  • پنیر پارمسان: 1/4 پیمانه

طرز تهیه

لوبیا را له و پوره می‌کنیم. گوشت را به همراه پیاز و سیر ریز خرد شده با حرارت ملایم حدود شش دقیقه تفت می‌دهیم. (در این مرحله می‌توانید کمی روغن به آن اضافه کنید).  پوره لوبیا و سس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده، می‌گذاریم تا با شعله ملایم مواد با هم بپزند و جا بیفتند. پس از آن نمک، فلفل، ریحان و آویشن را اضافه می‌کنیم. پنیر گودا و تخم‌مرغ را در کاسه‌ای مخلوط می‌نماییم.

فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. ظرف نسوز 32×32 سانتی را چرب کرده و یک پیمانه از سس پنیر و تخم‌مرغ را کف ظرف ریخته، با قاشق کف ظرف پهن می‌کنیم و چهار ورق لازانیا روی آن قرار داده، سپس از سس لوبیا روی آن پخش کرده و روی آن دوباره کمی سس تخم‌مرغ و پنیر می‌ریزیم و مجددا لازانیا چیده و این کار را برای سه لایه تکرار می‌کنیم و روی لازانیا را با پنیر موتزارلا و پارمسان می‌پوشانیم. لازانیا را برای 40 دقیقه در فر می‌پزیم و پس از خارج کردن از فر، 10 دقیقه خنک کرده و سپس سرو می‌نماییم.

نکته:

می‌توانید به جای گوشت چرخ‌‌کرده از سویا استفاده کنید تا لازانیا گیاهی داشته باشید.

از ظروف سیلیکونی نیز به جای پیرکس و نسوز می‌توانید استفاده کنید.

اگر ریحان تازه در دسترس نبود، معادل یک قاشق چایخوری از ریحان خشک استفاده کنید.


منبع: ویسپی مگ