دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۷:۴۲ |
لازانیـا

لازانیـا

مواد اولیه:

  • لازانیا: 600 گرم
  • سوسیس یا کالباس: 300 گرم
  • سس سفید: 200 گرم
  • پنیر پیتزا رنده شده: 200 گرم
  • قارچ تفت داده شده: 80 گرم
  • کره: 100 گرم
  • خامه: 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپخوری
  • پیازداغ: سه قاشق سوپخوری
  • آب گوشت: نصف لیوان
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

سوسیس یا کالباس را به همراه قارچ ریز خرد کرده و با پیازداغ سرخ می‌کنیم، رب گوجه‌فرنگی را با کمی آب گوشت چند دقیقه می‌پزیم سپس فلفل، نمک و مقداری از سس را داخل مواد اضافه می‌کنیم، می‌گذاریم تا مدتی بجوشد. لازانیا را همانند ماکارونی داخل آب می‌جوشانیم ولی باید مراقب باشید زیاد له نشود آن‌گاه داخل آبکش می‌ریزیم و با مقداری آب سرد آبکشی می‌کنیم.

یک پارچه تمیز را پهن می‌کنیم و خمیرهای لازانیا را از هم جدا کرده، روی پارچه قرار می‌دهیم تا به هم نچسبند. ظرف نسوزی را آماده و داخل آن را چرب می‌کنیم و مایه لازانیا را درون آن می‌چینیم از آب گوشت روی آن ریخته و مقداری پنیر پیتزا را نیز به آن می‌افزاییم.

همه مواد را لایه‌لایه با پنیر پر می‌کنیم، خامه را با سس سفید مخلوط کرده، روی مواد به همراه کره ریخته، داخل فر با دمای 400 درجه فارنهایت، 200 درجه‌ سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی آن سرخ شود. در آخر قالب را برگردانده و برش می‌زنیم. لازانیا آماده سرو است.


منبع: ویسپی مگ