
مواد لازم:
- لازانیای پیش پخت زر ماکارون: یک بسته 300 گرمی
- گوشت چرخکرده: 300 گرم
- پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و آویشن از هر کـدام: یک قاشق چایخــوری
- زردچوبه: یک قاشق غذاخــوری
- روغن: نصف پیمــانه
- پنیر پیتزا: 150 گرم
- رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری
- آب گرم: نصف پیمانه
- فلفل دلمهای خرد شده: یک عدد
- قارچ خرد شده: 100 گرم
مواد لازم برای تهیه سس سفید:
- آرد سفید: سه قاشق غذاخوری
- کره: 50 گرم
- شیر: یک و نیم تا دو پیمانه
- نمک و فلفل از هر کدام: نصف قاشق چایخوری
- جوزهندی: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه
کره را در ظرفی با قدرت 20 درصد به مدت دو دقیقه در مایکروویو قرار میدهیم تا آب شود، بعد آرد را به کره افزوده و با قدرت 100 درصد به مدت دو دقیقه دیگر زمان میدهیم تا تفت بخورد و بوی خامی آرد از بین برود. شیر را نیز به این مواد افزوده و با قدرت 100 درصد سه الی چهار دقیقه زمان میدهیم تا سس غلیظ شده و همانند فرنی شود. مابین این زمان یک بار سس را هم زده و به آن نمک، فلفل و جوزهندی اضافه میکنیم.
طرز تهیه
پیاز سرخ شده را همراه گوشت چرخکرده، نمک، فلفل و سه قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کرده و درون یک ظرف مسطح بدون درپوش میریزیم. ظرف را در مایکروویو با قدرت 100 درصد به مدت چهار دقیقه قرار میدهیم تا تفت بخورند در این فاصله یک بار مواد را هم میزنیم. رب گوجهفرنگی را با دو قاشق غذاخوری روغن مخلوط کرده، درون مایکروویو با قدرت 100 درصد قرار داده و به مدت یک دقیقه زمان میدهیم تا تفت خورده و خوشرنگ شود.
فلفل دلمهای را نیز با کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مخلوط کرده، در دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت دو دقیقه زمان میدهیم تا تفت خورده و سبک شود. قارچها را نیز به فلفل دلمهای اضافه کرده و با همان قدرت به مدت دو دقیقه دیگر زمان میدهیم تا تفت بخورد. قارچ و فلفل دلمهای را همراه رب گوجهفرنگی تفت خورده، زردچوبه، آویشن و آب گرم به گوشت اضافه کرده و ظرف را با درپوش، درون مایکروویو با قدرت 100 درصد به مدت پنج دقیقه زمان میدهیم تا بپزند.
برای تهیه این خوراک از لازانیای پیش پخت زر ماکارون استفاده شده است. قبل از توضیح دستور پخت، ذکر چند نکته ضروری به نظر میرسد که باعث صرفهجویی در زمان و هزینههای شما خواهد شد. در این روش ورقههای نازک زر ماکارون که برای نخستینبار در ایران تولید شده است، به صورت پیشپخت بوده و نیازی به جوشاندن در آب جوش ندارد، فقط کافی است ورقهها را چند ثانیه در آب سرد قرار دهید و سپس از آنها برای خوراک استفاده نمایید. حالا روی هر ورق کمی سس سفید، مایه گوشتی و پنیر پیتزا قرار داده و رول میکنیم. رولها را درون یک ظرف چرب شده چیده و روی هر رول کمی پنیر میریزیم.
دستگاه را با کانوکشن 180 درجه به همراه سه پایه کوتاه گرم کرده و بعد از گرم شدن یک بار کلید stop را زده و ظرف را روی سه پایه کوتاه قرارداده و به مدت 8 الی 10 دقیقه زمان میدهیم تا پخته و طلایی شود. لازانیاهای آماده شده را درون ظرف سرو چیده و به صورت گرم با سس قرمز سرو میکنیم.
منبع: ویسپی مگ