یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۸:۵۹ |
لازانیای بشقابی

لازانیای بشقابی

مواد اولیه:

  • لازانیا: 500 گرم (10 ورقه)
  • کالباس گوشت: 300 گرم (هفت یا هشت برگ)
  • پنیرپیتزا و خامه از هر کدام نصف فنجان
  • جعفری خردشده: 1/4 فنجان
  • نمک و فلفل و شیر و روغن به میزان لازم

طرز تهیه

لازانیا از غذاهای پرطرفداری است که تا به حال بارها در مجله آموزش داده شده است. من این بار تصمیم گرفتم طرز تهیه یک لازانیای سریع و خوشمزه را به شما آموزش دهم تا از آن لذت ببرید. ابتدا لازانیاها را در آب و نمکی که قبلا به جوش آمده قرار داده و به مدت هفت دقیقه می‌جوشانیم تا کاملا بپزد. سپس از آب خارج کرده و روی دستمال تمیزی می‌گذاریم تا آب آن به طور کامل برود.

بعد با چاقو برش‌های باریکی به عرض دو سانتی‌متر بر روی لازانیا می‌زنیم. کالباس‌ها را به صورت باریک خرد کرده یا با رنده درشت رنده می‌کنیم و داخل تابه با یک قاشق روغن به مدت یک دقیقه تفت می‌دهیم. خامه را با شیر رقیق کرده و به کالباس سرخ شده می‌افزاییم. لازانیاهای برش زده را دوباره در آبجوش قرار می‌دهیم تا داغ شود.

سپس آنها را از آب خارج کرده و در ظرف دیگری ریخته و مخلوط کالباس و خامه را به آن می‌افزاییم نمک و فلفل می‌زنیم و روی آن مقداری پنیرپیتزا و جعفری می‌ریزیم و این کار را به صورت ردیف ردیف انجام داده و سرو می‌نماییم.


منبع: ویسپی مگ