یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۷:۳۴ |
لیموناد زنجبیلی

لیموناد زنجبیلی

مواد لازم:
  • 3فنجان شکر
  • 16فنجان آب
  • 12 تا ۱۴ برش ریشه زنجبیل
  • 4 فنجان آبلیموی تازه
  • 2عدد لیمو برش خورده

طرز تهیه

شکر، آب و ریشه زنجبیل را در ظرفی روی اجاق حرارت دهید تا بجوشد و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید ۱۵ دقیقه خنک شود. سپس زنجبیل ها را از آن خارج کنید.

مخلوط شکر را داخل پارچ یا ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بزرگی بریزید و آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید. حداقل یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا سرد شود.

لیموناد را با یخ و برش های لیمو سرو کنید.


منبع: ویسپی مگ