دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۴:۱۵ |
مارمالاد به

مارمالاد بِه

مواد لازم:

  • به: یک کیلوگرم
  • شکر: 800 گرم
  • آب: یک و نیم پیمانه
  • آبلیمو: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

بِه‌ها را شسته، بخارپز کرده و پس از سرد شدن آنها را پوره می‌کنیم. شکر، بِه و آب را با هم مخلوط کرده و سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. (گاهی آن را هم می‌زنیم) پس از این مدت آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا پخته شود و قوام آید. در اواخر پخت، آبلیمو را به آن اضافه می‌کنیم.

مارمالاد را در ظرف موردنظر ریخته و تا سه روز داخل آن قاشق نمی‌زنیم.نکاتهر چه حرارت ملایم تر باشد، رنگ مارمالاد بهتر می شود.می توانید به را پوست کنده و بعد بپزید یا این که بعد از بخارپز شدن پوست آن را برداشته و بعد پوره کنید.


منبع: ویسپی مگ