دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۵:۴۶ |
مارمالاد پرتقال

مارمالاد پرتقال

مواد لازم:

  • پرتقال: ۴ عدد
  • شکر: 1/5 پیمانه
  • ورقه ژلاتین: ۲ عدد
  • آب: به میزان لازم

طرز تهیه

پرتقال ها را پوست کنده و پره پره کنید. حالا پره ها را نیز پوست کنده و مغز آنها را به دقت جدا کنید. مغز پرتقال های پوست کنده را درون مخلوط کن ریخته و کاملا له کنید. پرتقال های له شده را روی شعله تند گاز قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید. یادتان باشد باید مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

ورقه های ژلاتین را درون یک کاسه آب ولرم خیس کنید و وقتی پرتقال ها قوام آمد، ژلاتین را به مواد درون ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید.بعد از یک دقیقه مارمالاد حاضر است. آن را از روی شعله بردارید و بعد از این که کمی سرد شد درون ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.


منبع: ویسپی مگ