
مواد لازم:
- موسیر خشک: نصف لیوان
- ماست: نیم لیتر
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- فلفل: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
شب قبل موسیرها را در آب خیس کنید بگذارید تا روز بعد نرم شود. روز بعد آب آنرا تخلیه کنید و قسمتهای زائد موسیرها را جدا کنید دور بریزید و باقی را با کارد خوب ریز کنید. قطعات هرچه ریزتر باشد بهتر است. حالا ماست را با آن مخلوط کنیدT نمک و فلفل بزنید. بهتر این است که ماست موسیر یک روز دیگر در یخچال بماند، ولی اگر وقت ندارید میتوانید آنرا بلافاصله هم استفاده کنید. می توانید برای بهتر شدن ماست موسیر ماست آنرا قبل از استفاده کیسه کنید. ماست کیسه سفت تر است در نتیجه ماست موسیر شما سفت تر و بهتر خواهد شد.
مقدار موسیر نسبت به ماست را میتوانید به سلیقه خود کم و یا زیاد کنید، ولی معمولا همین مقداری را که نوشتم خوب است.
منبع: ویسپی مگ