سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۷:۵۰ |
مسقطی با سس آلبالو

مسقطی با سس آلبالو

مواد اولیه:

  • آب شش پیمانه (یک و نیم لیتر)
  • نشاسته یک پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه

مواد لازم برای سس آلبالو:

  • آلبالو  500 گرم
  • شکر یک پیمانه
  • آب  دو پیمانه
  • نشاسته یک قاشق سوپخوری
  • پودر نارگیل به میزان لازم

طرز تهیه

من که عاشق مسقطی هستم شما را نمی‌دانم برای همین همیشه در طول ماه رمضان چندبار مسقطی درست کرده و اعضای خانواده‌ام را برای افطاری دعوت می‌کنم امیدوام امسال هم بتوانم این کار را بکنم. التماس دعا

آب و نشاسته را با هم مخلوط و از صافی رد می‌کنیم. سپس به مدت 20 الی 30 دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. شکر را افزوده و باز هم زده تا سفت شود به طوری که اثر قاشق روی آن بماند (اگر زیاد روی حرارت بماند بعد از سرد شدن سفت‌تر می‌شود) سپس آن را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم.

در ظرف دیگری آب و آلبالو را ریخته، شکر و نشاسته را هم افزوده و اجازه می‌دهیم بجوشد. پس از پنج دقیقه حرارت را خاموش می‌کنیم و از صافی رد کرده و وقتی مسقطی خنک شد سس آلبالو را که کمی خنک شده روی مسقطی می‌ریزیم و با پودر نارگیل تزیین می‌کنیم.


منبع: ویسپی مگ