چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۶:۱۹ |
مینی کباب ایتالیایی

مینی کباب ایتالیایی

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • عسل: دو قاشق غذاخوری
  • آویشن: یک قاشق چایخوری
  • زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
  • دارچین: نصف قاشق چایخوری
  • پرتقال: نصف عدد

طرز تهیه

ابتدا آب پرتقال را گرفته سپس در یک ظرف آب پرتقال عسل، آویشن، زنجبیل و دارچین را با هم مخلوط می‌کنیم. گوشت چرخ کرده را نیز ورز داده به سیخ کشیده و درون موادی که آماده کرده‌ایم، می‌غلتانیم. درون یک تابه بدون روغن سیخ‌های کباب را سرخ کرده تا کبابی شوند بعد از آن در ظرف دلخواه کشیده و تزیین می‌نماییم.


منبع: ویسپی مگ