چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۲:۱۹ |
نان اتریشی

نان اتریشی

مواد اولیه:

  • آرد: 500 گرم
  • شیر ولرم: یک پیمانه
  • مایه خمیر فوری: یک قاشق سوپخوری
  • کره یا روغن جامد: 50 گرم
  • شکر: 60 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • شکلات یا مارمالاد: به میزان لازم
  • تخم مرغ زده شده: یک عدد

طرز تهیه

شیر ولرم را با یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط نموده سپس مایه خمیر را به آن افزوده، یک بار هم می‌زنیم و می‌گذاریم تا عمل بیاید.

کره نرم شده را در کاسه‌ای ریخته با شکر و تخم‌مرغ مخلوط می‌کنیم، مایه خمیر آماده را افزوده و کمی هم زده، سپس آرد را کم‌کم اضافه و با قاشق هم می‌زنیم. اگر خمیر در حال سفت شدن بود، مایه را با دست به مدت هفت دقیقه ورز می‌دهیم. سپس خمیر را در کاسه گذاشته، روی آن را پوشانده و به مدت 30 الی 50 دقیقه در جای گرم استراحت می‌دهیم. وقتی حجم خمیر دو برابر شد، آن را روی سطح آردپاشی شده ورز داده تا نرم و لطیف شود.

خمیر را به 16 قسمت تقسیم کرده، روی چانه‌ها یک دستمال مرطوب می‌گذاریم تا خشک شود. بعد هر چانه را در دست باز کرده و در میان آن یک تکه شکلات یا مارمالاد گذاشته، گلوله نموده و در سینی فر می‌چینیم و اجازه می‌دهیم تا خمیرها استراحت و پف کند. بعد تخم‌مرغ زده شده را با برس روی نان‌ها مالیده و آنها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 الی 35 دقیقه می‌گذاریم تا بپزند.


منبع: ویسپی مگ