چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۴:۲۸ |
نان خامه ای

نان خامه ای

مواد لازم:

  • آرد: 200 گرم
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • روغن: 2 قاشق سوپخوری
  • آب: یک و یک دوم فنجان
  • شکر: یک قاشق سوپخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر قند: 2/3 فنجان
  • خامه: 250 گرم

طرز تهیه

آب، نمک، شکر و روغن را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یکدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا کمی خنک شود.

خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شکل گرد بزرگ یا کوچک در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف کرده و طلایی شوند.

خامه را با وانیل و پودر قند آماده می کنیم و پس از خنک شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می کنیم.


منبع: ویسپی مگ