پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۶:۵۰ |
نان کالباس

نان کالباس

مواد اولیه:

  • کالباس: نصف پیمانه
  • مایه خمیر ترش: نصف قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و آرد: به میزان لازم
  • آب ولرم: یک پیمانه سر خالی
  • پنیر پیتزا: 1/4پیمانه
  • پودر شکر: نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه

در یک ظرف پلاستیکی آب ولرم را با یک قاشق چایخوری شکر و مایه خمیر ترش مخلوط می‌کنیم و 15 دقیقه در جای گرم قرار می‌دهیم تا کف کرده و بالا بیاید. پنیر پیتزا را رنده می‌کنیم و داخل مواد خمیر ترش ریخته و هم می‌زنیم. کالباس‌ها را خرد کرده و داخل مواد می‌ریزیم.

آرد را دو بار الک می‌کنیم و به همراه نمک وفلفل آرام به مواد بالا می‌افزاییم باید خمیر به دست آمده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود. روی میز مقداری آرد ریخته و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم. در سینی که کف آن را چرب کرده‌ایم خمیر را به صورت لوله‌ای به شکل نان ساندویچ یا به صورت گرد لقمه‌ای پهن می‌کنیم.

چند برش نازک با چاقو روی نان می‌زنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 تا 250 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم تا نان پخته و طلایی رنگ شود.


منبع: ویسپی مگ