پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۱:۵۳ |
نوشیدنی گرم مخصوص کریسمس
نوشیدنی گرم مخصوص کریسمس

مواد اولیه:

  • آب: يك ليتر
  • زنجبيل تازه: دو سانتي‌متر
  • چوب دارچين: دو تكه
  • غلاف هل: شش عدد
  • ميخك: شش عدد
  • آبميوه دلخواه: چهار پيمانه
  • عسل: سه قاشق سوپخوري
  • بادام بلانچ شده: 50 گرم
  • گردو خرد شده: 50 گرم
  • كشمش: 100 گرم
  • پرتقال اسلايس شده: يك عدد

طرز تهیه

آب را مي‌جوشانيم، سپس زنجبيل، چوب دارچين، غلاف‌هاي هل و ميخك را به مدت 15 دقيقه در آب جوش مي‌ريزيم. اين مايع را به مدت يك شب در يخچال نگه مي‌داريم. آبميوه و عسل را به مخلوط ادويه‌ها افزوده و مي‌گذاريم به مدت 30 دقيقه بجوشد. سپس ادويه‌ها (ميخك، چوب دارچين، غلاف‌هاي هل و زنجبيل) را خارج كرده، آجيل‌ها و پرتقال را افزوده و نوشيدني را به صورت گرم سرو مي‌كنيم.

نكته: براي تهيه بادام بلانچ شده، ابتدا درون يك قابلمه مقداري آب را به جوش آورده، سپس بادام‌ها را درون آب ريخته و مي‌گذاريم به مدت يك دقيقه در آب جوش بمانند. بادام‌ها را آبكش نموده و با آب سرد مي‌شوييم. به اين روش پوست بادام‌ها به راحتي جدا مي‌شود.

در كشورهاي سوئد و دانمارك چهار هفته مانده به كريسمس خانواده‌ها هر يكشنبه دور هم جمع مي‌شوند و اين نوشيدني گرم را تهيه و به همراه عصرانه آن را سرو مي‌كنند. اين نوشيدني گرم را با هر آبميوه‌اي مي‌توانيد درست كنيد. من آن را با مخلوط آبميوه‌هاي انگور قرمز و سيب درست كردم.



منبع: ویسپی مگ