

مواد اولیه:
- آب: يك ليتر
- زنجبيل تازه: دو سانتيمتر
- چوب دارچين: دو تكه
- غلاف هل: شش عدد
- ميخك: شش عدد
- آبميوه دلخواه: چهار پيمانه
- عسل: سه قاشق سوپخوري
- بادام بلانچ شده: 50 گرم
- گردو خرد شده: 50 گرم
- كشمش: 100 گرم
- پرتقال اسلايس شده: يك عدد
طرز تهیه
آب را ميجوشانيم، سپس زنجبيل، چوب دارچين، غلافهاي هل و ميخك را به مدت 15 دقيقه در آب جوش ميريزيم. اين مايع را به مدت يك شب در يخچال نگه ميداريم. آبميوه و عسل را به مخلوط ادويهها افزوده و ميگذاريم به مدت 30 دقيقه بجوشد. سپس ادويهها (ميخك، چوب دارچين، غلافهاي هل و زنجبيل) را خارج كرده، آجيلها و پرتقال را افزوده و نوشيدني را به صورت گرم سرو ميكنيم.
نكته: براي تهيه بادام بلانچ شده، ابتدا درون يك قابلمه مقداري آب را به جوش آورده، سپس بادامها را درون آب ريخته و ميگذاريم به مدت يك دقيقه در آب جوش بمانند. بادامها را آبكش نموده و با آب سرد ميشوييم. به اين روش پوست بادامها به راحتي جدا ميشود.
در كشورهاي سوئد و دانمارك چهار هفته مانده به كريسمس خانوادهها هر يكشنبه دور هم جمع ميشوند و اين نوشيدني گرم را تهيه و به همراه عصرانه آن را سرو ميكنند. اين نوشيدني گرم را با هر آبميوهاي ميتوانيد درست كنيد. من آن را با مخلوط آبميوههاي انگور قرمز و سيب درست كردم.
منبع: ویسپی مگ