جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۱:۳۶ |
هات داگ پنیر و زیره

هات داگ پنیر و زیره

مواد اولیه:

  • هات‌داگ: چهار عدد
  • گوجه‌فرنگی کوچک: دو عدد
  • خیارشور: شش عدد
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • آویشن: یک قاشق چایخوری
  • زیره: چهار قاشق چایخوری
  • سس مایونز،  سس خردل و  روغن  به میزان لازم

طرز تهیه

هات‌داگ را به صورت اریب برش می‌دهیم. در ظرفی پنیر، زیره و آویشن را مخلوط نموده و این مواد را به آرامی در شیارهای هات‌داگ گذاشته و فشار می‌دهیم تا پنیر به خورد آن برود. در تابه‌ای روغن ریخته و هات‌داگ را درون آن سرخ می‌کنیم، وقتی هات‌داگ کمی سرخ شد آن را از تابه در آورده، دو قاشق غذاخوری آب در تابه ریخته و دوباره هات‌داگ‌ها را درون تابه می‌گذاریم تا حجیم شوند. برای سرو این ساندویچ هم می‌توانید از سس مایونز و خردل، خیارشور و گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

نکته: اگر نمی‌توانید از سس مایونز استفاده کنید، با استفاده از ماست و خامه یک سس سفید برای ساندویچ‌تان آماده کنید.


منبع: ویسپی مگ