جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۷:۳۵ |
همبرگر ماهی

همبرگر ماهی

 مواد لازم (برای شش نفر):

  • فیله ماهی: 500 گرم
  • فلفل تند قرمز: نصف عدد
  • کاری پاستا: چهار قاشق چایخوری
  • شکر: دو قاشق مرباخــوری
  • سس ماهی: یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: دو عدد
  • مارچوبه: 50 گرم
  • روغن و آرد سوخاری: به میزان لازم

طرز تهیه

فلفل قرمز تند را ریز خرد کرده و به همراه شکر، کاری پاستا، سس ماهی و تخم‌مرغ‌ها در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم. ماهی را تکه‌تکه خرد کرده و در مخلوط آماده شده به مدت 5-10 دقیقه خوابانده تا مزه‌دار شود، سپس آنها را در داخل دستگاه غذاساز ریخته و همه مواد را خوب می‌زنیم.

مارچوبه را خرد کرده و با غذاساز خوب می‌زنیم تا مواد گوشتی یک‌دست شوند. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته، با دست فرم داده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم. همبرگرهای فرم داده شده را در ظرفی چیده و در یخچال قرار می‌دهیم تا سرد شوند، سپس همبرگرها را در روغن مایع داغ سرخ می‌کنیم. این غذا را با برنج و سالاد نیز می‌توان سرو کرد.

نکاتکاری پاستا، ادویهای تایلندی است که شبیه رب گوجهفرنگی تند میباشد.سس ماهی نیز محصول کشور تایلند است که در تهیه غذاهایی که از ماهی استفاده میشود به کار میرود.از فیله ماهیهایی که دارای گوشت سفید است، استفاده نمایید.


منبع: ویسپی مگ