جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۱:۲۵ |
همبرگر مراکشی با سالسا

همبرگر مراکشی با سالسا

مواد اولیه (برای ۴ نفر):

  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • چغندر: ۲ عدد (پخته، پوست کنده و حبه شده)
  • پرتقال: ۱ عدد (پوست کنده و حبه شده)
  • پیاز: ۱ فنجان (پیاز قرمز خرد شده)
  • زیتون: ۱/۴ فنجان (بدون هسته و خرد شده)
  • موسیر: ۱ عدد (خرد شده)
  • گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • فلفل سبز: ۱ عدد خرد شده
  • سیر: ۱ حبه (رنده شده)
  • نمک: ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۳/۴ قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • زیره: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • گوشت چرخ کرده: ۸۰۰ گرم
  • روغن گیاهی: به مقدار لازم
  • نان همبرگر: ۴ عدد (بزرگ)
  • کاهو: ۱ و ۱/۳ فنجان (خرد شده)
  • سس مایونز: به مقدار لازم

طرز تهیه سالسا

روغن زیتون، آبلیمو و عسل را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و سپس با چغندر، پرتقال، پیاز و زیتون مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

طرز تهیه برگر

موسیر، گشنیز، فلفل سبز، سیر، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زیره را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کنید و آرام ترکیب کنید. از مواد درست شده چهار عدد همبرگر درست کنید و روی یک سینی بچینید. سینی منقل را با اسپری روغن بپاشید و باربیکیو را آماده کنید.

نان برگر ها را روی منقل به مدت ۲ دقیقه تست کنید تا داخل نان ها برشته شود و به سطح صاف انتقال دهید. کاهو و یک قاشق از سس سالسا روی نان برگر ها قرار دهید. هر طرف از برگر ها را به مدت ۴ دقیقه روی منقل بپزید، سپس هر یک از آنها را روی نان برگرها قرار دهید و روی آن سس مایونز بریزید و با باقیمانده سس سالسا سرو کنید.


منبع: ویسپی مگ