جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۲:۲۲ |
یخمک هندوانه

یخمک هندوانه

مواد لازم:

  • شکر: نصف پیمانه
  • شیرذرت: نصف پیمانه
  • آب لیموی تازه: یک چهارم پیمانه
  • هندوانه خرد شده و بدون هسته: حدود ۴ پیمانه

طرز تهیه

تمام مواد را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید.

سپس در ظرف دردار قرار دهید و در فریزر بگذارید.

هر یک ساعت مواد را با همزن برقی هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید.

این کار را حدود ۵-۴بار انجام دهید.

۲۰ تا ۳۰دقیقه قبل از سرو، آن را از فریزر در بیاورید.


منبع: ویسپی مگ