یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۸, ساعت ۱۳:۰۸ |
نان تورتیلا و روش تهیه آن

نان تورتیلا و روش تهیه آن

اگر می خواهید دسری رژیمی و خوش طعم و جدید را تست کنید توصیه می کنیم  با روش تهیه نان آشنا شوید این نان را می توان با تزیین خامه و توت فرنگی مزه دار کرد

اینطور نیست که نان تورتیلا فقط مخصوص غذاهای مکزیکی باشد. در این مطلب طرز تهیه نوعی چیز کیک با نان تورتیلا را به شما آموزش می دهیم. حالا که فصل توت فرنگی است، این دسر راحت را درست کنید.

مواد اولیه:

  • پنیر خامه ای: 200 گرم
  • خامه ترش: یک چهارم فنجان
  • شکر: 1 ق غ + یک چهارم فنجان
  • وانیل: 1 ق چ
  • آب لیمو ترش تازه: نصف ق چ
  • توت فرنگی تکه شده: 1 و نیم فنجان
  • دارچین: 1 ق س
  • روغن برای سرخ کردن
  • خلال دندان: تعدادی
  • نان ذرت مکزیکی (تورتیلا) یا پیتا: 6 عدد

طرز تهیه

پنیر، خامه، یک ق غ شکر، وانیل و آب لیمو را با هم زن بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تکه های توت فرنگی را به آرامی با مواد مخلوط کنید که له نشوند.

مواد را در قسمت یک سوم پایینی نانها به صورت مساوی تقسیم کنید و سپس مطابق شکل رول کرده، پایین بالای آن را ببندید و در نهایت با یک خلال دندان محکم کنید.

یک چهارم فنجان شکر را با دارچین مخلوط نمایید.

نان ها را حدود 3 دقیقه در روغن سرخ کنید سپس روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغن اضافه اش کشیده شود، خلال دندان ها را در آورده و در نهایت رویشان شکر و دارچین بپاشید و با توت فرنگی تزئین کنید.


منبع: hidoctor